Om oss

GC Rieber Salt har som mål å tilby kundene konkurransedyktig logistikk, med enkel varehåndtering av spesifiserte varekvaliteter og volumer levert til rett tid. Vi retter oss mot de sterkeste leverandørene, befrakterne og distributørene, for å kunne gi kunden produkter av høyeste kvalitet til riktig pris.

Vi arbeider målrettet og søker kontinuerlig beste logistikk på våre produkter til markedet, som skal gi våre kunder både konkurransefordeler, enkle bestillingsrutiner og enkelt og sikkert lagerhold. Vi tilbyr produktinformasjon og teknisk assistanse. Vi bruker tid og ressurser på å prøve ut og anbefale det best mulige produktet til de enkelte bruksområder.

GC Rieber Salt har som ambisjon å være den ledende leverandør på salt og relaterte logistikktjenester i Norden. Stor tetthet av saltlagre og distribusjonssentraler i det nordiske markedet kombinert med effektive logistikkløsninger, gir oss en unik posisjon som skal komme våre kunder til gode. Vi ønsker å se ting fra kundenes synsvinkel, forstå de ulike utfordringene, og ikke minst se mulighetene.

GC Rieber ble stiftet i 1879

Historie

Gruppen GC Rieber har siden starten i 1879 blitt utviklet gjennom fire generasjoner, både gjennom egen vekst og oppkjøp. Selskapet bærer navnet til sin gründer, Gottlieb Christian Rieber, som startet den første forretningen i Schrødergården i Bergen. 140 år senere er vi nærmere 600 medarbeidere over hele verden – både på sjø og på land. 

Les mer

Våre verdier

Creating Joint Futures er vår visjon og vårt mål for fremtiden. Vi jobber for å oppfylle dette ved hjelp av våre tre verdier: kreativitet, driftighet og ansvarlighet.

 

Les mer
Creating Joint Futures

Leveregler

Fundamentet for GC Rieber har alltid vært stifterens leveregler. Hver generasjon har tilført noen nye. 

Les mer
Propellen i Solheimsviken, Bergen

Samfunnsansvar

I GC Rieber er vi opptatt av å ta et aktivt samfunnsansvar og bidra til bærekraftig og langsiktig utvikling innenfor de områdene og bransjene vi opererer i. Vi mener at bedrifter skal bruke sin fagkompetanse og erfaring aktivt til å muliggjøre økonomisk, miljømessig og sosialt bærekraftsarbeid med målrettede initiativer og tiltak.

Les mer
Marineholmen mood

Personvernerklæring

Personvern er viktig for oss i GC Rieber. Vi ønsker at både kunder, ansatte og andre brukere av våre nettsider skal være sikker på at deres persondata blir ivaretatt på en tilfredsstillende måte.  

Les mer
coffee break Solheimsviken

Informasjonskapsler

For å forbedre din brukeropplevelse benytter GC Rieber informasjonskapsler på våre nettsider. Ved å benytte våre nettsider samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler som beskrevet i dette dokumentet. Dersom du ikke ønsker at informasjonskapsler fra våre nettsider skal plasseres på maskinen din, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Les mer